Stichting Jachthondensport
Onderzoekt

Omdat wij mee willen denken

Aan welke criteria moet een trainingsgroep of
jachthondenopleiding voldoen

De jachthonden discipline gaat zich verzelfstandigen. Dat is de opdracht die vanuit Jagersvereniging is gegeven aan alle trainingsgroepen die onder de vlag van KNJV actief zijn geweest de afgelopen tientallen jaren. Door de verandering in de bestuurlijke verantwoordelijkheid van deze vereniging zal de ledenservice, de jachthondentrainingen niet meer vanuit de vereniging aangeboden worden maar uit zelfstandige verenigingen en stichtingen.
Deze rechtspersonen mogen het predicaat of aantekening verdienen "Erkend door Jagersvereniging" als deze voldoen aan bepaalde kwaliteit criteria.
Wij van de Stichting Jachthondensport hebben een poll gestaart om te onderzoeken wat onze leden belangrijk vinden dat in deze criteria moet staan.
Inmiddels is wel bekend welke "kwaliteitscriteria" jagersvereniging gaat gebruiken om de trainingsgroepen te gaan erkennen.
Bron: Poll FBgroep jachthondensport
Datum: 17 december 2017

Poll onderzoeksvraag

Laten we even wat voorwerk voor de Jagersvereniging doen. Erkenning. Door aan het bepaalde criteria te voldoen kan een trainingsgroep deze van Jagersvereniging krijgen. Uw input is zeer welkom en ik hoop dat u mee wil denken over welke criteria u belangrijk vind dat een trainingsgroep aan zou moeten voldoen om deze erkenning te kunnen krijgen. (Kies a.u.b. max 5 criteria wat voor u het meest belangrijk zijn)
  • Optie 1.De trainers moeten praktijkervaring hebben.
  • Optie 2. De trainers moeten gewoon met gevoel, liefde en toewijding training kunnen geven.
  • Optie 3. Trainers moeten positieve mensen zijn.
  • Optie 4. Inzet en toewijding van de cursist moeten doorslaggevender zijn voor toelating en niet de behaalde resultaten.
  • Optie 5. Plezier moet voorop staan bij de trainingen.
  • Optie 6. De trainers moeten zelf ook een hond hebben.
  • Optie 7. De trainers moeten kynologische instructeurs zijn.
  • Optie 8. De trainers moeten voldoende accreditatie punten halen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK nr 70831386