Vereniging in oprichting

Vereniging in oprichting 'De Junior Voorjager' zoekt junior bestuursleden.

Ben je niet ouder dan achttien jaar? Heb jij een passie voor jagen en jachthonden? Heb je een ouder die jou wil ondersteunen? Meld je dan aan als aspirant bestuurslid van deze juniorenvereniging in oprichting.

Uit alle aanmeldingen wordt een bestuur samengesteld en samen mogen jullie zelf kiezen welk internetdomein jullie vereniging wil gebruiken. De Stichting Jachthondensport heeft al enkele namen voor jullie veilig gesteld, zoals juniorvoorjager.nl, dejuniorvoorjager.nl en dejunioren.nl. Uiteraard zijn jullie als bestuur vrij om in plaats daarvan een eigen domeinnaam te bedenken. En kijk dan op www.sidn.nl of deze naam nog vrij is. Zoja, dan registreren wij hem voor jullie.

Daarna kunnen jullie je eigen website ontwerpen, zelf de afbeeldingen kiezen, zelf de teksten schrijven. En natuurlijk andere geïnteresseerde junioren aanmoedigen om verhalen in te sturen of te reageren op posts die worden ingestuurd. Ook kun je via de website zelf leuke activiteiten bedenken, uiteraard vanuit de thema's jagen en jachthonden. Ook mag je volwassenen af en toe aan hun jasje trekken, als ze het te bont maken. Want je bent dan wel jong, maar oud is niet altijd wijzer.

Verras de wereld maar... Dus, heb je zin om je zegje te zeggen in de wereld van jagen en jachthonden, laat wat van je horen. We zijn weer benieuwd.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK nr 70831386