Waar in jouw buurt kan jij aan trainingswild komen

Wildstand.nl

Wildstand volgens van Dalen:hoeveelheid wild, aanwezig in een bepaalde gebied.
Stichting Jachthondensport wil een andere invulling geven aan dit begrip, namelijk: hoeveelheid trainingswild, aanwezig in de vriezers in een bepaald gebied. Jagers en voorjagers die voldoende trainingswild hebben, kunnen deze tegen vergoeding delen met voorjagers die wild nodig hebben.

Stichting Jachthondensport wil hiervoor een website ontwikkelen op wildstand.nl, zodat jij op de kaart kan zien waar bij jou in de buurt, trainingswild beschikbaar is. Ook hopen wij dat hiermee het wild die gebruikt is tijdens de jachthondenproeven een betere invulling krijgt en niet vernietigt hoeft te worden.

Voor alsnog, deze website zal alleen beschikbaar zijn voor leden van jachthondensport groep.

Jagers en voorjagers

Jagers en voorjagers die wild hebben, kunnen deze tegen een klein vergoeding beschikbaar stellen op wildstand.nl trainingswild marktplaats. Zo kan jij als voorjager zoeken waar in de buurt wild kan vinden.
  • Ben jij een jager die op kleinwild jaagt en wil jij de voorjagers tegen een klein vergoeding aan het wild helpen? Meld jouw buit op wildstand.nl
  • Ben jij een proeforganisator en verwacht je na de wedstrijd wild beschikbaar zal zijn? Meld dit op wildstand.nl en geef deze wild een tweede leven.
  • Ben je een voorjager die van verzamelen houdt maar je wilt wat ruimte in je vriezer maken? Meld jouw wild aan op wildstand.nl
  • Ben jij een wildhandelaar met schappelijke wild prijzen dan kan jij ook deze op wildstand.nl plaatsten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK nr 70831386