Iedere trainingsgroep een professionele website.

Vereniging of niet, iedere trainingsgroep zal zich, op internet, moeten presenteren. Hier hoort een professionele website bij om de clubactiviteiten aan de huidige en toekomstige voorjagers te laten zien. Misschien wil men de ledenadministratie via de website automatiseren of de contributie en cursusgeld via IDEAL laten betalen? Een stabiele en professionele website vormt de basis hiervan.
Stichting Jachthondensport heeft verschillende initiatieven en vereniging ondersteunt met het opzetten van een functionele website en wil deze ervaring met de trainingsgroepen en trainers delen, die zelf een eigen website overwegen. Hoe wij dit hebben gedaan? Wij hebben gebruik gemakt van de zogenaamde templates van Yootheme.

Een professionele website? Dat kan.

Yootheme is een Duitse softwareontwikkelaar, die vooral bekend staat om zijn mooie en functionele websiteontwerpen. Deze ontwerpen zijn “adaptive”, d.w.z. dat ze zich automatisch aanpassen aan het apparaat waarme de website bezocht wordt. U kunt ook zelf aangeven hoe uw website op een telefoon of een tablet uit moet gaan zien. Op de onderstaande pagina kunt u door de ontwerpen van deze ontwikkelaar bladeren.
Jouw trainingsgroep of vereniging mag iedere van deze ontwerpen gebruiken. U hoeft dus niet van tevoren een ontwerp te kiezen. Op de onderstaande pagina kunt u de verschillende opties vinden, die u kunt overvegen.
De “basis” optie van 49 euro is in de meeste gevallen voldoende. Nadat u betaald heeft kunt u meteen een bestand downloaden en deze bij uw hosting bedrijf uploaden en uitpakken. Deze is een zogenamde "snelstart" bestaand waar ook meteen een joomla of een wordpress installatie bijzit .
U krijgt een zogenaamde “Wizard”, een stappenplan wat u moet doen om de website live te zetten. Normaliter heeft u binnen 10 minuten de demoversie online staan waarna u, deze na eigen wens kunt aanpassen. Eigen afbeldingen, eigen teckst, eigen kleuren, eigen logo, eigen lettertype, eigen alles .....

Heeft u vragen? Stichting Jachthondensport kan ook u hierbij ondersteunen.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK nr 70831386